уторак, 22. август 2017.

MLADEN I MLADI

Rešad

Novo

Slavko

Vanja

Milijana

Dragiša
Subotica, 20.08.2017.
(Samofoto: Mladen)
Neke zanimljive fotografije na sličnu temu biće naknadno objavljene.

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Obavještenje za sve koji očekuju moje fotografije (fotografije iz mog aparata). Moraće da se strpe 2-3 dana. Sada imam neke druge obaveze, a onda ću slike sortirati i poslati ih svima koji budu zainteresovani.
U međuvremenu, biće još dosta fotografija koje će biti objavljene na blogu.

Dejan Minić је рекао...

Do sada je bilo sasvim dovoljno fotografija, tako da ne mora da žuriš. Makar vizuelno, i mi koji nismo tamo bili, smo se donekle informisali o dešavanjima u Subotici.

Slavko Bovan је рекао...

Svakako neću žuriti, ali treba da znate da ima nekoliko fotosa "slatkih ko bombonica".

Mandrak је рекао...

Zaboravivši da je kod sekretara EKK - a sve transparentno, poslah mu selfije nadajući se da će im se samo privatno radovati. :)
Slavko, trebalo je da ih sačuvaš, pa da ih dozirano koristiš. Na primer, kad pobedim na Danima ludaje, a ti - cap - izbaciš naš selfi da se zna ko mi je to namestio. Inače, priželjkujem pobedu u drugoj disciplini - jer me je na SES - u jedan kolega iz Orašja do srži uvredio tvrdeći da ne umem da napravim anagram :P (aj vidi ako možeš to da mi završiš, da mu zapušimo usta... platiću ti peharom). :)

Dejane, propustio si ekskluzivnu priliku da dobiješ jedan ovakav selfi. :)

Slavko Bovan је рекао...

Možda i ne bih objavio da nemam "obavezu" da reklamiram narandžasti šešir. Vidiš da su i predsednik i potpredsednik rado obavljali manekenski posao, a kad mogu oni, mogu i ja! Ipak je to prikladnije nego da reklamiram narandžaste čarape npr.
U toku je tender za nabavku narandžastih bermuda (makar 25 komada), pa ako bude onakvih vrućina kao u petak i subotu u Subotici da poskidamo majice, a opet da budemo obučeni u tonu. Kišobrane u odgovarajućoj boji nećemo da nabavljamo iz principa. Nama kiša ne smeta, što smo dokazali na Paliću.

Dejan Minić је рекао...

Mladene, a ti si propustio priliku da se slikaš sa AV-om koji je obilazio tvoje mesto baš kada si ga ti napuštao:)