петак, 15. септембар 2017.

BOŽIVRAN 2017

Obzirom da je u raspisu dopisnog natječaja Boživran 2017 navedeno da će službena obznana rezultata biti na 33. SOZAH-a u Belom Manastiru, te skretanje pažnje na taj podatak od više učesnika, nastavak objave rezultata nastavit će se za desetak dana. Ispričavam se križaljkašima što su rezultati ugledali svjetlo dana prije vremena.

Za EK BOŽIDAR VRANICKI
Luka Pavičić, predsjednik

11 коментара:

IlijaO је рекао...

Tko se to igra s posjetiteljima bloga?
Negativno brojanje!

Dragiša је рекао...

Ostavke, ostavke!!!

Slavko Bovan је рекао...

Ilija i Dragiša (i ostali), izgleda da je bilo više negodvanja pa je Luka odlučio ovako kako je odlučio. Današnja objava (pripremljena) prebačena je za 25.09. u 19.00.
Moram poštovati želu organizatora "Boživrana".

Dragiša је рекао...

Sve je u redu!
Povlačimo zahtjeve!

Dejan Minić је рекао...

To je svakako pravo organizatora, ali i naše je da kažemo ono što mislimo - UA!

Slavko Bovan је рекао...

Takođe sam mišljenja da je trebalo objaviti rezultate (možda još ranije) jer bismo (možda) dobili još nekog učesnika SOZAH-a.

Luka је рекао...

Sto ljudi sto ćudi!
Nije se rodio ko bi svima ugodio!
...

Željko Jozić је рекао...

Slavko, vlasnik bloga i Luka, predstavnik organizatora odlučili su da se
objavljivanje rezultata "Boživrana" obavi prije SOZAH-a i to je bitno.
Čemu sad ova nepotrebna demokracija?

P.S. Taman sam se ponadao da ću se ugledati među
prvih deset u poretku anagrama kad ono...

Andon Koloski је рекао...

Дали је паралела на месту не знам, али имам утисак да смо овај осећај бар једном сви прошли.Он и она договарају се да ураде оне ствари.Она:,, Јој, данас не могу, али ево обећајем да ћемо сутра у 19:00 сати то радити".И тако, он сав срећан,узбуђен чека сутрашње вече . Дошло је и то сутра увече 19:00 сати, кад Она:,, Мили, да ти кажем да сам добила и не можемо водити љубав сада, али за 10-так дана сигурно..."

Svetlana је рекао...

Šteta, ovako smo mogli imati nekoliko zabavno-neizvesnih večeri zaredom, a na SOZAH-u će svakako sem uobičajenih proglašenja, biti proglašeni i pobednici Memorijala Mladena Đurđevića. Kada se za 10-tak dana objave rezultati, uglavnom će već svi čuti kako su prošli, tako da to već neće biti to.

Belirac је рекао...

Redakcija ovog bloga za vrijeme 33. SOZAH-a biće u Belom Manastiru, što znači da će se direktno prenositi proglašenje rezultata i takmičenja na samom SOZAH-u, i dopisnih takmičenja...:)